Låt 2021 bli året med fokus på bra och tydlig kommunikation!

Gott nytt år! Hoppas du har haft möjlighet att njuta av jul-, nyårs- och trettonhelgerna! Kanske är du som många andra världen över glad åt att vi nu har lämnat det mycket annorlunda året 2020 bakom oss.

2020 var trots omständigheterna ett mycket bra år för PRessence. I skakiga tider är behovet av kommunikation stort. Både medarbetare, samarbetspartners och kunder förtjänar att bli informerade, och många företag har varit både innovativa och kreativa för att inte bara upprätthålla men också utveckla sin verksamhet! Under året har jag till stor till stor del arbetat med kommunikation för en större uppdragsgivare men har även haft några uppdrag för mindre företagare, vilket jag är mycket tacksam för! Så har de senaste åren sett ut för PRessence, och det är så tacksamt att både ha trygghet, kollegor och långsiktighet varvat med enstaka insatser med snabba och mätbara resultat för uppdragsgivaren.

Arbetet har till stora delar haft koppling till den rådande pandemin. Det har handlat om kommunikation kring de olika råd och rekommendationer som har påverkat uppdragsgivarna och deras partners vilket har resulterat i många nyhetsbrev till medarbetare, samarbetspartners och kunder. En solskenshistoria om en företagare som vände motgång till framgång med digitala lösningar har varit extra rolig att få förmedla i form av ett pressmeddelande som ledde till bra exponering i media.

Om du har en god historia som du vill ha hjälp med att berätta och sprida finns PRessence här för dig. Vi hjälper gärna till med PR-aktiviteter, debattartiklar och blogginlägg. Vår specialitet är också att hjälpa till med regelbunden kommunikation via nyhetsbrev, i sociala medier eller på den egna webbplatsen. Du kan också välja att anlita Pauline som företagets presskontakt med ansvar för företagets pressrum. I nätverket finns bland annat fotografer, skribenter och utvecklare av webbplatser, vilket gör att du genom PRessence kan få en helhetslösning. Enkelt, smidigt och effektivt!

Tveka inte att höra av dig om du har en idé om hur du kan förbättra din kommunikation med hjälp av PRessence!