Varför ska du anlita PRessence?

PRessence är ett personligt företag som jobbar nära dig som kund. Närvaron och engagemanget är högt och vi jobbar enkelt och ärligt utan långa ledtider.

Vi har ett brett kontaktnät och tar hjälp av flera samarbetspartners när så behövs.

Vad behöver du hjälp med?

Alla företag har positiva och goda historier att berätta. PRessence hjälper dig att få ut ditt budskap i media. PRessence skriver och följer upp pressmeddelanden och tar fram relevanta medielistor. Vi ser till att redaktioner och frilansjournalister får material, bilder och intervjutid med talesperson och planerar och genomför pressträffar och pressresor. Vi förbereder och coachar talespersoner och fungerar som kontaktpersoner vid behov.
pr-icon

PR – Strategi och praktik

Välj det paket som passar dig och ditt företag bäst.

Platinum – Retainer

Denna tjänst är för företag som inser värdet av att arbeta strategiskt, kontinuerligt och långsiktigt med PR och kommunikation. I tjänsten ingår det vi kommer överens om, till exempel arbete med pressmeddelanden, stöttning i mediefrågor samt hantering av pressrum.


Guld – En väl genomarbetad PR-insats

Efter en behovsanalys skriver PRessence ett pressmeddelande som du godkänner innan det skickas ut. PRessence korrekturläser och justerar samt distribuerar till utvalda redaktioner genom ditt eget pressrum. Om du inte har ett eget pressrum lämnas offert på utskick via något av de mest förekommande. PRessence följer sedan upp, ser till att komplettera med relevant material och koordinerar eventuella intervjuer, möten och genomläsning av citat från media. Efter avslutad aktivitet får du en rapport och genomgång av utfallet.Silver – Kommunikationsinsatser vid behov

Detta är ett alternativ för företag som behöver hjälp vid enstaka tillfällen. Exempel på tjänster är pressmeddelanden, stöttning och coachning i mediefrågor samt arbete kopplat till kommunikationsstrategi eller kommunikationsplan.

social-media-icon

Kriskommunikation

Utbildning och stöttning för talespersoner, ledning och övriga verksamheten.
Hjälp med att utarbeta kriskommunikationsplan och policys.
interim-ikon

Interimsuppdrag

Kommunikations-, informations-, presschef eller resurs på kommunikationsavdelningen. Anlita Pauline på del- eller heltid för längre eller kortare uppdrag.
kommunikation-icon

Rekrytering och Executive Search

Med engagemang, kvalitet och lyhördhet hjälper vi till med hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Om PRessence

Affärsidén är att erbjuda konsulttjänster inom kommunikation och PR; från övergripande strategier till operativt arbete. Som rekryteringskonsult hjälper Pauline Berndtsson företag och kandidater genom hela rekryteringsprocessen till en perfekt matchning.